Over VDR Verkeersopleidingen

VDR Verkeersopleidingen:
de leerling centraal

 

Bij rijschool VDR Verkeersopleidingen willen we dat je goed leert rijden. Of je nu op een scooter of in een vrachtwagen zit. Daarom passen we onze lessen altijd aan op jouw niveau en leersnelheid. Zo ben je straks goed voorbereid op alle situaties die je op de weg kunt tegenkomen.

Waarom Rijschool VDR Verkeersopleidingen?

Zo snel mogelijk uw rijbewijs

Veilig en voordelig basisles in de simulator

Hoog slagingspercentage

Pakketten op maat

Geen minimumaantal lessen

Kwaliteit verzekerd met BOVAG

Bij rijschool VDR Verkeersopleidingen staat de leerling centraal. Daarom zijn we lid van de BOVAG. De BOVAG controleert onze school en de instructeurs regelmatig, zodat de kwaliteit altijd gewaarborgd is. Daarnaast hebben al onze instructeur een Verklaring Omtrent Gedrag. Ook is uw lesgeld verzekerd via het BOVAG Garantiefonds voor Rijscholen.

 

Pluspunten BOVAG rijschool

  • Alle BOVAG-rijscholen en hun instructeurs worden periodiek op 9 punten gecheckt.
  • Alle instructeurs zijn bevoegd en hebben een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag)
  • Jouw lesgeld is verzekerd bij het BOVAG Garantiefonds Rijscholen (BGF)

Je rooster in de VDR Verkeersopleidingen-app

Precies bijhouden hoeveel lessen je al hebt gehad en wanneer je volgende les is? Dat kan in de VDR Verkeersopleidingen-app. Daar vind je een compleet overzicht van je rooster én een handige bonus: een proefexamen autotheorie.

Theorieles in je eigen tempo

Zie je op tegen je theorie-examen of theorielessen? VDR Verkeersopleidingen biedt op verzoek ook privétheorielessen aan. Zo leer je in je eigen tempo en ben je straks optimaal voorbereid op je theorie-examen. Onze instructeurs werken regelmatig met cursisten met een leerachterstand, dus weten zij precies hoe ze de stof in het juiste tempo kunnen presenteren.

 

Overwin je rijangst

Heb je een vervelende situatie meegemaakt in het verkeer of al een tijd niet meer gereden? Dat kan veel angst en onzekerheid veroorzaken. Een opfriscursus op maat doet dan wonderen. Samen bepalen we precies wat je nodig hebt en passen de cursus hierop aan. In de simulator kun je bijvoorbeeld weer rustig wennen aan verschillende verkeerssituaties, en onze ervaren instructeurs maken je angst bespreekbaar en stellen je op je gemak. Zo kun je straks weer veilig en vol zelfvertrouwen de weg op.

Meer weten? Heeft u een vraag of wilt u informatie over onze rijlessen? Neem dan gerust contact op.